torstai 12. tammikuuta 2017

Niin se aika vain juoksee..

Pienen pieni prinsessa pian 1 vuotta đź’—

Äääks, kuka on oikein mennyt ja laittanut tuohon kelloon vauhtia, miksi sen on juostava noin vauhdilla. Meidän pieni vauva on jo niin iso typy, isin toivoma kaappien kolistelija, kaahupuku vain nyt uupuu kun jäänyt pieneksi.  Mutta eiköhän toi prinsessa röyhelömekkokin aja asiansa.
Ajatella vastahan mie hetki sitten olin loppumetreillä raskaana. Iso oli maha mutta hyvä ja ihana olo. Jännityksellä odoteltiin koko perhe koska se pikkanen sieltä tullookaan. Eihää sitä ois malttanut odottaa! Se tunne 💟



Ihana, valtavan pyöreä maha, että mä kaipaan sitä! Raskaus on ihanaa aikaa 💟


Meidän touhukas taapero 💟

Niin ne vain synttärit lähenee ja aika alkaa askarrella pikku mimmin kutsukortit.
Tahdottiin hyvin simppelit kortit, ei kuvia eikä mitään ylimääräisiä härpäkkeitä. 


Tosi huonosti löytyy kivoja askartelu juttuja. Voi kuinka mä kaipaankaan Tiimaria!
 Ostin Heinolan Tokmannilta paperia ja koho sydämiä.
Loput löytyikin mun askartelu laatikosta.

Niin ne vain nopsasti valmistuivat, yhteistyössä. Isimies auttoi ja pikku mimmi seurasi laatua. Onhan aina oltava laadunvalvoja. Voi miten ihanaa olikaan pikku apurista heilutella papereita, vähän ehkä maistaakin ja piirtää omalle paperille kivoja juttuja. Piirtäminen on hänestä hurjan kivaa puuhaa.

Noniin jes, kutsut hoidettu! Seuraavana on tarjoilun vuoro. Se minulla onkin hyvin selkä, meijän isimies antoi vapaat kädet että suunnittele sä. Mutta meillä on molemmilla aika sama linja mitä tarjoilut pitää sisällään.
Oon natsi mutsi ja onneks toi mieskin on, siinä mielessä ettei anneta tytölle sokeria ja suolankin kanssa ollaan tarkkoja. Me ei käytetä kotona lisättyä suolaa koskaan! Ruoka ei kaipaa suolaa jos osaa sen maustaa hyvin yrteillä ja muilla suolattomilla ja sokerittomilla mausteilla.

Nyt nää mimmit pakkaa jumppakamat kasaan ja lähtee jumppaamaan muiden ihanien mammojen ja pikkuisten kanssa.

Loistavaa viikonloppua kaikille, olkaa ahkeria ja hikoilkaa!

XoXo đź‘„

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti