tiistai 17. tammikuuta 2017

Mamma treenaa



Pienen ihmisen tullessa iloksemme, treenit ovat silti säilyneet elämässä. 
Liikunta on vaan mulle sellainen must juttu ollut aina ja kaikessa muodossa ihanaa. Se tunne, olo ja ennenkaikkiaan hyvä treeni on kyll parasta mitä voit tehdä vaatteet päällä!
Tykkään monipuolisesti liikkua.

Erilaisissa jumpissa käyn satunnaisesti Vierumäen Urheiluopistolla mm. Core, Hiit ja Kehonhallinta. Heinolan Kansalaisopistolla on Pilates kerta viikossa. Käydään reippaalla tunnin lenkillä karvakamujen kanssa joka päivä. Tykkään hiihtämisestä näin talvella, tyylinä pertsa.

Kotona tai ulkona hyödynnän treeneissä nilkkapainoja, voimatankoja, Gymstick, trx, kuntopalloa, kuminauhoja ja omankehonpainoa. Jollen pääse salille jostain syystä. Kuntosalilla pyrin käymään 4-5 kertaa viikossa. Lihashuolto on myös tärkeää ja sitä ei voi koskaa tehdä liikaa.

Suosin paljon myös hyötyliikuntaa!

Treenikaveria mä en välttämättä tartte, parasta on laittaa musat kaakkoon ja eiku treenaa. Mutta toisinaan se on taas mukavaa koska pakkotoistot on ihan parasta ja että joku joskus minullekin huutaa. Normaalisti se on meinaan aina minä joka huudan muille "jaksaa jaksaa", " vielä pari toistoa lisää" jne.


Elämänipt kanssa on mahtava treenaa, silloin kun vain päästään yhdessä salille. Se ei koskaa tuu antamaan armoa mulle. Vaatii lisää ja sitten ne pakkotoistot. Samperi soikoon kun itku on silmässä ja oksennus kurkussa. Siksi se onkin paras!

Mulla on coutsi Porvoosta, Linda Sonntag ja hänen miehensä Karo. Käyn aika ajoin heidän luona FitFabriken salilla näytillä ja katsotaan miten treenailen, syön ja miten muuten sujuu. 
Oon ollut tyytyväinen valmentajiin. 
Siksi minullakin on valmentaja koska ajatuksena on kivuta kisa lavalle, no koska saapi nähdä.



Kuntosalilla käyn Kuntokeskus Trendi Fitness´ssä, Heinolan keskustassa. Aamusta jos käyn on pikku mimmi mukana, istuu vaunuissa ja yleensä nukkuu päikkäreitä, eli näppärästi. 
Tykkään treenaa tehokkaasti, reippaasti ja kunnolla, sitten höpötykset jos on höpötyskaveri ja okei, parit kuvat ja vaatteet niskaan, himaa suihkuun ja syömää!
                                      XoXo 👄


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti