maanantai 20. maaliskuuta 2017

Mamma ehdokkaana

Tää mamma asettuu siis udelleen ehdokkaaksi..


Kuntavaaleissa äänestetään hyvinkin pian..
Ootko valmiina?
Tiedätkö jo ketä äänestää?

Parempi Heinolan ehdokas Virpi Gustafsson haastattelu:

1) Ikä, ammatti, perhesuhteet, luottamustehtävä 
36 vuotta, liikuntaneuvoja. Perheeseen kuuluu mieheni, kaksi lasta ja karvakamut.

2) Miksi puolueisiin sitoutumaton PaHe?
Koska tää on just se juttu minulle, sitoutumaton, rento, lämmin ja ennen kaikkiaan mieli kirkas ja ollaan lähellä kuntalaisia. Tää porukka pyrkii vaikuttamaan sydämellä ja kuulemaan ihmisten ajatuksia.

3) Millainen on tavallinen arkipäiväsi?
Pikku mimmi herättää noin 6-7 aikaa, syödään lapsien kanssa aamupala ja siitä lähtee meidän päivä käyntiin. Tunnin aamulenkki ja sitten touhutaan kotona, odotellaan isompaa koulusta. Aika pitkälti perheen ja kodin touhuja pyörittelen.
Iltaisin mammalla on omaa aikaa ja käyn treenaamassa tai ohjaamassa jumppia. Kotoa käsin teen töitä aina kun vain on mahdollista. Ja kirjoittelen blogia.

4) Mainitse kolme asiaa, jotka olet sitoutunut tekemään Heinolan hyväksi.
Perheiden, lapsien ja nuorten palveluiden ja hyvinvoinnin kehittäminen. Liikuntapalveluiden ja tapahtuminen kehittely, että saadaan Heinolaan läpi vuoden liikettä ja hyvää mieltä. Heinolan yrittäjät liikkeelle ja tekemään yhdessä.

5) Mikä on paheesi?
Elokuvat, mä rakastan katsoa elokuvia. Voiko se olla pahe :)

6) Mikä Heinolan päätöksenteossa on hyvää? Mitä muuttaisit?
Ollaan lähellä kuntalaisia ja kuullaan heitä. Enemmän keskustelua myös päättäjien kesken, yhdessä me tehdään tästä toimiva kokonaisuus, sydämellä.

7) Terveiset kuntalaisille
Yhdessä tehdään toimiva ja Parempi Heinola!




Mä en lupaa kuuta teille taivaalta. Enkä että parannan tai tuon rauhan päälle maan. Tekisin sen jos vain omaisin sellaiset supervoimat. Mä tahdon Paremman Heinolan, tän rakkaan kotipaikkani toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa on jokaisella hyvä olla ja elää 

Mun sydäntä lähellä on lapset, nuoret ja perheet. Ennenkaikkiaan heidän hyvinvointi ja palvelutTahdon Heinolasta toimivan kokonaisuus jotta täällä olisi tekemistä ja touhua kaikille läpi vuoden ja niitä kallisarvoisia työpaikkoja unohtamatta.
Heinola jossa voidaan hyvi vauvasta vaariin 



Heinolalaisten tulee puhaltaa yhteen hiileen jotta saadaan muutos roihu palamaan.

Siispä äänestä mua, lupaan tehdä parhaani.
Parempi Heinola, numerolla 146 Sydämellinen kiitos sinulle 💗💗



No miksi PaHe?

Tää on just sellainen jengi mikä pyrkii vaikuttamaan sydämellään. Monelle meistä todella tärkeitä asioita pyritään parantamaan ja olemaan lähellä kuntalaisia ja kuuntelemaan heitä, heidän mielipiteitään. Meille tärkeitä asioita on juurikin Heinola kaikinpuolin. Täällä rakkaassa kotikaupungissa on saatava asiat rullaamaan, lopettaa turhat taistelut, yhteen hiileen puhaltaminen ja että kaikki myös tuolla isommilla palleilla ajattelisi heinolalaisia ja kuinka tätä parantaa, aikuisten oikeasti. Jääräpäisyydellä ja omaa tietään kiillottamalla ei vaan saada mitään aikaiseksi! Eikö se ole jo nähty.

Ennen kuin lopetan. Tahdon vielä sanoa sen verran, että käykää oikeesti äänestämässä. Koska niin sie pystyt vaikuttamaan edes hiukan kuinka asioita hoidetaan. Ja miettikää kenelle äänenne annatte. Koska valitettavasti ei pystytä varsinaisesti äänestämään henkilöä, vaan pisteet menevät myös hänen puolueelleen aina..

Jos tahdotaan muutosta, tehkää se jo heti kättelyssä äänestämällä fiksusti.
Heinola paremmaksi, yhdessä! ❤


Täältä löydät lisää ehdokkaita ja ajatuksiamme ja lisäksi tulkaa torille juttelemaan meidän kanssa.






                         XoXo 👄


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti