tiistai 7. helmikuuta 2017

Mimmit elämöi

Eka päivä startattu käyntiin...



Tossa loppu vuoden puolella sain huikeen idean, että tahdon kerää kivan porukan mimmejä (n. 10hlöä) kasaan ja tehdä huikeita elämöinti päiviä. Sitä asiaa aikani mietittyä ja suunniteltuani, ehdotin asiaa ja siitä se sitten starttasi.

Ideani oli että yhtenä päivänä joku (vuorollaan) järjestää siis mieleisensä päivän. Sovittiin ennakkoon että päivä saa maksaa X määrää ja se sisältää kaikki. Myös päivät lyötiin lukkoon. Ja treffataan 3 kuukauden välein. Muilla mimmeillä ei oo mitää hajuakaan päivän tapahtumista. Minä järjestin ekana jottei olis sitten muilla "paineita" ekana suunnitella.

hahaa mitähää niiden pään menoks keksinkään

Niin siistii, tästä tää lähtee!

Mamman kamppeet kasassa..
Lähdettiin kahdella autolla lauantai aamuna. Treffattiin toisen autollisen kanssa ja siitä sitten mentiin peräkanaa, kiertoteitä luonnollisesti määränpäähän. Määränpäässä, jokaiselle jaoin kirjekuoret ja päivän eväspussukat. Kännykät käskin laittamaan äänettömälle!

Jokaisen kirjekuoret
Jokaisen eväspussukka

Päivä alkoi pikku happihyppelyllä, aikaa kulutettiin vaan, kunhan siis kävelytin porukkaa. Siitä mentiin rantasaunalle jossa oli Saunajooga. Ihanan herätyksen jälkeen vuorossa olikin jotain menevämpää meininkiä, meinaan käytiin purkamassa vähän patoutumia kuntonyrkkeilyssä. Koska vielä ei riittävästi ollut toi hiki virrannut niin laitettiin tanssiksi oikein kunnolla. Sit maistuikin evästauko ja suihku, vaatteiden vaihto. Hetki oltiin vain ja höpöteltiin.

Seuraavana meillä olikin ohjelmassa TRX tunti, taatusti sai joka mimmi kyytiä oikein urakalla!
Siitä vaihdettiin vaatteita ja lähdettiin patikoimaan eväskassien kanssa. Käveltiin hyppytornille jossa rentouduttiin ja syötiin eväitä, nautittiin kivasta pienestä lumisateesta. Teki tosi hyvää haukata happea. Raikkaan happihyppely, eväsretken jälkeen olikin vuorossa vielä venyttelyä.
Suihkuu ja siistiydyttiin rauhassa. Ja siitä matkasimme syömään Matkakeitaalle. Jokainen sai valita mieleisensä ruuan. Istuttiin ja höpöteltiin rauhassa. Alkoi selkeästi ramasemaan jokaista, joten suunta kohti kotia.

4 hlön kamppeet, 1 päiväksi 😂

Mimmit kasassa, iloisella mielellä 💖



 

Mahtava ja onnistunut päivä kaikinpuolin. Tää on ihan huikee juttu! Seuraavaa päivää odotellessa.. mitä seuraava meistä keksiikään, jännä nähdä.
Ihanaa kun saa odottaa jotain, uutta ja kivaa.

                                           
                                                              XoXo 👄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti